Izaberite svoje skijalište
  Skijatelji Akademci

  Studenti

  Najvažniji deo rada sa studentima je homogenizacija grupa u skladu sa poznavanjem skijaške tehnike I njihovihj trenutnih mogućnosti i sposobnosti. Dok je suprotno tome njima najvažnije da skijaju u grupi sa svojim drugarima što je za nas ne prihvatljivo.

  Ali naravno da smo i za takav momenat pronašli kreativno kompromisno rešenje koje zadovoljava oba interesa. Pauze su zajedničke i na dogovorenim mestima kada dobijaju priliku da se ispričaju, podele iskustva sa staze i druže na njima željen način.

  Problem postoji i u činjenici da studenti nebi želeli uvek da prate teoretsku nastavu, a to je u našem kampu obavezno. Bez teroretske nastave nije moguće kvalitetno sprovoditi obuku skijanja.

  Iskusni,  koji su vešti skijaši i ne nameravaju da se posvete svojoj boljoj tehnici skijanja su naši saradnici u teoretskoj nastavi. Poznate su nam potrebe studenata da budu u grupama sa svojim najboljim drugarima, da se zabavljaju i provode često zaboravljajući na svoju i bezbednost drugih.

  Međutim uspevamo svojim znanjem i iskustvom da uklopimo njihove avanturističke potrebe sa zahtevima skijaškog sporta i bezbednosti na skijalištu.

  Koliko god naše mere izgledale bespotrebne i čvrste one su samo u interesu dobrog provoda, stvarnog uživanja na planini, prirodi i skijanju.

  Predstojeći događaji