Kampovi se organizuju na skijalištima koja pružaju najbolje uslove za školu skijanja! Takođe nam je važno da ta skijališta u sebi nose zimsku čaroliju, da su uzbudljiva i Vama interesantna i zabavna. Veoma je važno da se osećamo lepo i da nam je prirodni ambijent planine i samog skijališta inspirativan za uspešnu školu skijanja i naravno dobar provod. Uvek će nam biti prevashodni cilj da vas upoznamo sa zimskim sportovima da Vam otkrijemu njihovu tajnu i naučimo Vas kako će Vam te njihove lepote biti dostupne i bezbedne.

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Italija – skijališta Sappada i Zoncolan, Januar

13 јануара @ 8:00 am - 20 јануара @ 5:00 pm

EUR850

Alpi i Dolomiti su predivno skijaško iskustvo kojeg će se Vaše dete vrlo rado sećati. Nezaboravni skijaški dani na samom početku ski sezone. Iskusan sertifikovan SКI Tim sportskih pedagoga podučava sve nivoe skijaških tehnika Vašu decu kroz jedinstven Metodski pristup u kom deca od samog početka uživaju bez obzira na svoje veštine i poznavanje skijaških tehnika. Deca su u grupama u skladu sa svojim mogućnostima i skijaškim znanjem i iskustvom. Promene grupa su moguće i u toku skijaškog dana!

Bezbednost dece je na visoko-profesionalnom nivou. Najmanje 6 ski časova tokom jednog skijaškog dana. Snimanja vožnji na stazama koje su primerene nivoima skijaškog znanja aktivnim kamerama i teoretska nastava u smislu video analiza svakog deteta pojedinačno. Ski kamp u kom podjednako mogu uživati početnici i napredni skijaši. Međutim mi smo opredeljeni za ovu sezonu da na kamp vodimo samo decu koja znaju da skijaju.

 

Detalji

Početak:
13 јануара @ 8:00 am
Kraj:
20 јануара @ 5:00 pm
Cena:
EUR850
Događaj Category:
Web sajt
https://pokretzaokret.rs/sportski-kampovi/ski-kamp-sappada-zoncolan/

Organizator

Kojić Milan
Telefon:
+381646499621
Web sajt
www.pokretzaokret.rs