Kampovi se organizuju na skijalištima koja pružaju najbolje uslove za školu skijanja! Takođe nam je važno da ta skijališta u sebi nose zimsku čaroliju, da su uzbudljiva i Vama interesantna i zabavna. Veoma je važno da se osećamo lepo i da nam je prirodni ambijent planine i samog skijališta inspirativan za uspešnu školu skijanja i naravno dobar provod. Uvek će nam biti prevashodni cilj da vas upoznamo sa zimskim sportovima da Vam otkrijemu njihovu tajnu i naučimo Vas kako će Vam te njihove lepote biti dostupne i bezbedne.

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Kopaonik Zimski raspust – 3. Termin

15 јануара @ 11:00 am - 21 јануара @ 10:00 pm

72.850RSD

Ski kamp u punom šestodnevnom formatu!

Garantujemo dobro skijanje i nezaboravnu zimsku čaroliju sa najboljim mogućim položajem na Kopaoniku, izdvojeni od gužve i velikog broja skijaša.

Vašu decu podučava skijanju i radi na unapređenju skijaških tehnika iskusan sertifikovan SКI Tim sportskih pedagoga.  Nastava u  skijanju se sprovodi kroz jedinstven Metodski pristup. Osnovi zadatak u nastavi je da deca od samog početka uživaju bez obzira na svoje trenutne veštine i poznavanje skijaške tehnike.

Kako bi u namerama uspeli polaznici kampa su organizovani po grupama u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima i skijaškim znanjem. Promene grupa su uvek poželjne i moguće i u toku skijaškog dana!

Sve činimo kako bi bezbednost dece bila na visoko-profesionalnom nivou. Za bezbednost je najvažnija organizacija, iskustvo i dobra priprema u skladu sa okolnostima i vremenskim prilikama svakog skijaškog dana posebno.

Pred sebe postavljamo veoma važan zadatak da tokom jednog skijaškog dana održimo najmanje 6 ski časova na stazama skijališta.

Domaćin kampa je dom pravih skijaša
“SREBRNAC”

Detalji

Početak:
15 јануара @ 11:00 am
Kraj:
21 јануара @ 10:00 pm
Cena:
72.850RSD
Događaj Category:
Web sajt
https://pokretzaokret.rs/

Organizator

Panić Zoran
Telefon:
+381641903577
Web sajt
www.pokretzaokret.rs

Mesto

Kopaonik – Srebrnac
218a, Крива Река
Kopaonik, Kopaonik 36354 Srbija
+ Google Map
Telefon:
+381 37 3100 372
Web sajt
https://srebrnac.rs/