Pedagozi koji brinu svakog momenta o svojim drugarima skijašima. Uče ih pravilnom ponašanju, snalaženju u različitim životnim okolnostima i situacijama, jačaju ličnost i podstiču samopouzdanje deteta.  

Programe u Ski kampu “Skijatelji” vode isključivo akreditovani najbolji instruktori skijanja koji su pre svega visoko-obrazovani profesori sporta i fizičkog vaspitanja. Većina ih radi ili je radila kao profesori sporta u našim redovnim sportskim programima za decu. A najvažnije od svega je naravno što su kroz redovan program i rad sa decom od početka naučeni da gaje pedagoški pristup u radu sa decom. Zavidan broj članova našeg Ski tima je zajedno od samih početaka naših ski kampova.

Takođe veoma važan element našeg tima je ljubav prema planini i strast prema usavršavanju skijaške tehnike i skijanju kao rekreativnom i profesionalnom sportu. Važno je da tu ljubav i strast nosimo u sebi kako bi bili kadri preneti ih na naše drugare i polaznike Ski kampa. Kroz vreme u našem timu najčešće su opstajali i ostajali oni koji su pronašli u sebi ljubav u prenošenju svog skijaškog znanja i uskustva na polaznike Ski kampa. Neretko je ljubav prema planini podstakla i inspirisala na rad na unapređenju ličnih veština i sposobnosti i nadvladala sve slabosti i nedostatke koje su spočetka instruktori nosili. A to je ono što stvara i krasi svakog skijaša, ljubav prema planini, prirodi i strast u neprekidnom napretku i razvoju skijaških znanja i veština.

Ono što bi mi izdvojili u našem radu pored posebnog pedagoškog pristupa je negovanje discipline i posebne radne atmosfere. Veoma držimo do poštovanja pravila i discipline. Planina i skijanje kao rekreativni sport, za profesionalni se podrazumeva, ne zamislivi su bez poštovanja pravila, discipline i samodiscipline. To se jasno može zaključiti kroz naše programe obuke, napredne skijaške tehnike mogu da pohađaju isključivo polaznici koji to zaslužuju svojim ponašanjem na skijalištu, a naravno da je tu znanje i umenje potrebno.

Napravili smo sistem putem kojeg možete iz dana u dan da partite napredak vašeg deteta putem našeg sajta i YouTube kanala. Kao roditelji, sigurno je da volimo da gledamo kako naša deca napreduju u obuci i razvijaju svoje skijaške veštine. A posebno nam je drago jer svakodnevno iznova prenosimo samo uspehe sa naših skijaških terena, jer naši drugari napreduju iz dana u dan. Veoma je važno da svakodnevno napredujemo, uči nas da više verujemo u sebe i svoje mogućnosti. Zato nam je cilj da je svaki polaznik Ski kampa u grupi u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima, iskustvom i sposobnostima.

Podjednako je važno i značajno upućivanje na druženje, podsticaj razvoju samostalnosti, samopouzdanja koje se takođe razvija tokom kampa. Stvaranje novih prijateljstava, osvajanje novih planinskih vrhova i staza različitih težina, učenje boljeg, savršenijeg načina skijaškog zavoja i slušanje dečijih doživljaja i beskrajnih priča … to je ono u čemu uživamo, u zadovoljstvu, sreći i novo stečenom znanju naših polaznika, a znamo da ćete i vi uživati prateći dešavanja tokom kampa gotovo uživo. Dragi naši “Skijatelji” uživajte sa nama u zimskim čarolijama.

Svi najbolji instruktori skijanja Ski kampa “Skijatelji” su diplomirani profesori sporta fizičkog vaspitanja, a sadašnji ili nekadašnji profesori naših sportskih programa. Na taj način smo u mogućnosti da angažujemo „insajdere“ koji dobro poznaju naš sistem rada. Mnogo sati predsezonskog treninga, kako na suvom, tako i na planini, obezbeđuju da celokupan tim dobro razume naša očekivanja. Pored toga, svi naši instruktori su sertifiikovani od strane Srpskog saveza instruktora skijanja (CCVI). Što je najvažnije, instruktori “Skijatelji” shvataju da istovremeno podučavaju skijašku veštinu ali i životu i snalaženju u svim situacijama, obezbeđuju sigurnost i zadovoljstvo svih svojih polaznika.

Predstojeći događaji