Izaberite svoje skijalište
  u organizaciji Pokret za Okret

  49 I 50 po redu SКI kamp

  • Iskusan sertifikovan SКI Tim sportskih pedagoga
  • Jedinstven Metodski pristup u kom deca od samog početka uživaju bez obzira na svoje veštine i poznavanje skijaške tehnike
  • Deca su u grupama u skladu sa svojim mogućnostima i skijaškim znanjem
  • Bezbednost dece je na visoko-profesionalnom nivou
  • Najmanje 6 ski časova tokom jednog skijaškog dana

  Termini polaska i cene

  Termin 1 od 13.01. do 20.01.2024

  Cena za prijave i uplate: do 15.11.2023 850 €

  Termin 2 od 13.02. do 20.02.2024

  Cena za prijave i uplate: do 15.11.2023 850 €

  NAPOMENA: U cenu ulazi sve sem najma ski opreme, jer cene najma opreme za ovu sezonu još nisu izašle. Čim cene budu formirane roditelje obaveštavamo o svim uslovima Ski kampa za predstojeću Ski sezonu 2024.

  U cenu ulazi: osiguranje, prevoz, boravak u hotelu sa 6 punih pansiona, briga, nega i staranje o deci, testiranja fizičke spremnosti za nastavu skijanja, pripremni program, svakodnevni video zapisi sa skijaških staza svakog polaznika Ski kampa, kompletna nastava skijanja (6 sati na skijalištu, 1 sat teoretske nastave i pregledanje video zapisa sa staza),  igre i aktivnosti na snegu, večernja animacija…

  Skijališta Sappada i Zoncolan se nalaze u prelepom prirodnom ambijentu Dolomita.

  Selo Piani di Luzza je idealno mesto za one koji žele da skijaju na skijalištima Sappada i Zoncolan i spavaju u blizini skijališta. Sappada je samo nekoliko minuta vožnje od našeg sela, a Zoncolan na 15min.

  Pored crnih nalaze se plave i crvene staze i velika površina terena posvećena početnicima koje čine ovu lokaciju savršenom za one koji rade sa decom, mladima, sportistima. Ukupna dužina staza na ova 2 skijališta je 45km što nam pruža mogućnost da zaista uživamo u predivnim vrhovima i krajolicima vrhova Alpa i još lepšeg prizora koje pružaju Dolomiti.

  Sappada Ski centar je takođe opremljen Nevelandijom: posebno kreirano veliko igralište na snegu gde ćete naći staze za nordijsko skijanje, različite tobogane, klizalište, oblast opremljenu igrališta na naduvavanje, terene za mini kvadove i mnoge druge sadržaje za igre na snegu.

  Italija – skijališta Sappada i Zoncolan 2024

  Dolomiti su idilična alpska destinacija za skijanje na koju se uvek vraća.

  Planinsko selo Piani di Luzza, poseduje sjajan kompleks otvorenih i zatvorenih sportskih terena, velnes sadržaja u 5 zasebnih rezidencija uklopljenih u prirodu i ambijent prelepih Dolomita, a opet što je za nas najinteresantnije u blizini skijališta Sappada i Zoncolan na kojima ćemo skijati.

  Selo Piani di Luzza namenjeno je onima koji žele da dožive iskustvo u kontaktu sa prirodom i za one koji žele da se bave sportom.

  Najlepše na skijanju može biti da nakon što se propisno umorite na zahtevnim skijalištima, uputite se u wellness centar i bazene. Odmorite telo i misli. Postoji mogućnost ako su svi roditelji saglasni za jedan takav velnes sadržaj

  5 rezidencija kompleksa imaju različite karakteristike i lokacije kako bi zadovoljili rezličite potrebe gostiju kako onih koji žele da se zabave, tako i onih koji žele da imaju mirnije iskustvo u Dolomitima.

  Unutar sela se nalazi svaka vrsta usluge: sportski tereni, sportske hale, bazen, velnes centar, restorani, diskoteka i drugi zabavni sadržaji koji ne narušavaju ambijent.

  Skijalište Sappada među draguljima prirode

  Skijalište Sappada se nalazi u Italiji i karakteristično je da je smešteno u čuvenim Dolomitima. Prelepo skijalište leži na granici između Veneto i Friuli Venezia Giulia i poznato je po skijaškoj oblasti, ali i po bogatim prirodnim lepotama. Za skijanje i snoubord na raspolaganju je 22 km staza koje odgovaraju najrazličitijim potrebama i nivoima. Sappada je idealno mesto za one koji vole skijanje i ski planinarenje. Oblast nudi bezbroj mogućnosti za otkrivanje lepote Dolomita, slušanje zvukova prirode i spuštanje niz snegom prekrivene padine!

  TEHNIČKI PODACI SKIJALIŠTE SAPPADA

  • NADMORSKA VISINA:          1250m – 2100m
  • DUŽINA SKI STAZA                  22 km
  • LAKE SKI STAZE                         9 km
  • SREDNjE TEŠKE SKI STAZE   10 km
  • ZAHTEVNE SKI STAZE             3 km
  • SEDEŠNICE                                5
  • DRUGI LIFTOVI                        11

  ZONCOLAN SKIJALIŠTE

  Maleno Italijansko skijalište s prekrasnim pogledom na predivne planinske vrhove. Smešteno je nedaleko od tromeđe Italije, Slovenije i Austrije.

  Odlične staze sa predivnim pogledom na vrhove Alpa samo su dodatan plus.

  Jedno od najbolje opremljenih skijališta u regionu je Zoncolan. Planina Zoncolan možda nije najviša planina u ovom regionu, ali je zaista najlepša. Na planini Zoncolan ćete naći 23 kilometara skijaških staza sa prekrasnim pogledom na austrijske Alpe, Koruške i Julijske Alpe. Poznato je da staze ispunjavaju sve uslove za profesionalno skijanje. Zbog toga se u Zoncolan često održavaju nacionalna i međunarodna takmičenja u skijanju.

  Nedavno izgradjen Ski park za snoubordere i ski akrobacije, dečiji park sa pokretnim trakama i nekoliko dodatnih staza i liftova. Sve staze imaju topove za sneg, što obezbeđuje savršene snežne uslove svakog dana u sezoni. Najduža staza ima ukupnu dužinu od 2,6 kilometara i visinsku razliku od 830 metara.

  Evo šta skijalište Ravascletto/Zoncolan nudi svojim gostima:

  952m Minimalna visina ski staza, a 1.970 m Maksimalna sa 1.018 m visinske razlike

  23 km alpskih skijaških staza

  100% sistem za veštačko osnežavanje za alpsko skijanje

  7 Broj sedešnica

  6 Broj Ski liftova

  5 km staze za skijaško trčanje sa sistemom za osnežavanje

  Ravascletto klizalište

  SMEŠTAJ

  Cena uključuje:

  • Smeštaj sa polu pansionom (doručak i večera) u četvorokrevetnoj sobi
  • Sve troškove boravka, naravno i ručak na skijalištu
  • Osiguranje
  • Snimanja i editovanje video zapisa svakog deteta na stazi svakog skijaškog dana
  • Školu skijanja (6 sati na skijalištu i 90min. teoretske nastave i pregledanje zapisa sa staza )
  • Testiranja fizičke spremnosti za nastavu skijanja i pripremni program

  Cena ne uključuje najam ski opreme!

  Lagan put – evo kako doći do Piani di Luzza

  Moglo bi se reći da je put do sela Piani di Luzza jednostavan i lak.

  Potrebno je preći oko 650 km puta ali to nije put sa nezgodnim i prometnim magistralama. Potrebno je pratiti autoput Beograd – Zagreb – Ljubljana i nakon obilaznice oko glavnog grada Slovenije, pa nedaleko od Trsta bez veće muke stižete u samo selo Piani di Luzza.

  Autoput je odličan, druge magistrale izuzetno kvalitetne i odlično označene, pogotovo kada se uđe u Sloveniju i Italiju.

  Predstojeći događaji