Pripremni program za Skijašku sezonu

Kako bi na najbolji mogući način uživali u planini, zimskim čarolijama, skijanju i kako bi prevenirali povrede, maksimalno iskoristili skijaške dane i školu skijanja organizujemo pripremni program za skijašku sezonu. Pohađanju Pripremnog programa za Skijašku sezonu prethode Testiranja trenutnih motoričkih sposobnosti značajnih za skijaške sportove i fizičke spremnosti za nastavu skijanja. Za definisanje adekvatne skijaške opreme radimo merenja telesne visine, težine, veličine dečijeg stopala. Testiranja i merenja su obavezna i uračunata u cenu Ski kampa! 

Na zahtev roditelja organizujemo merenja kompletnog telesnog statusa za potrebe kreiranja “Ličnog Programa Vežbanja” u našoj savremeno opremljenom Centru za Sportsko Usmeravanje “POKRET ZA OKRET”.

Testiranja i Merenja se organizuju Subotom u malim grupama u jednom ili više termina u zavisnosti od broja prijavljenih testiranja za taj datum. Prvi termin za motorička testiranja je ujutru od 10č. Vreme trajanja testiranja je od 30 do 60 minuta u zavisnosti od broja dece. Datumi kada su planirana testiranja su:

1) 08.10.2022;
2) 22.10.2022;
3) 05.11.2022;
4) 19.11.2022;
5) 03.12.2022;
6) 17.12.2022;

Svi polaznici Ski kampa u obavezi su da prođu kroz testiranja, a neki kojima koji to žele i kojima je to potrebno i precizna merenja telesnog statusa na osnovu kojih im se kreira Lični Pripremni Skijaški Program. Roditelji popunjavaju zdravstveno-sportski upitnik i pristupnicu za Školu skijanja.

Ukoliko Vam je to interesantno dodatna precizna merenja telesnog statusa u našem savremeno opremljenom Centru za Sportsko Usmeravanje “POKRET ZA OKRET” samo za polaznike Ski kampa su 4500din. Ukoliko Vam iz nekog razloga ne odgovaraju ovi definisani termini testiranja i merenja možete zakazati u nekom drugom terminu.

Pripremni Skijaški Program se može praktikovati:

  • kod Nas na “Starom DIF-u” u našem Centru za Sportsko Usmeravanje,
  • napolju na otvorenim terenima
  • ili kod kuće u kućnim uslovima.

Svi Pripremni programi za Skijašku sezonu su vođeni od strane naših visoko obrazovanih sportskih pedagoga i učitelja skijanja sa međunarodnom licencom. Za praktikovanje pripremnog programa u kućnim uslovima koristimo naš onlajn softver za koji Vam šaljemo aplikaciju na Vaš ili ako želite dečiji telefon. Vežbe pripremnog programa vašu decu možemo naučiti kroz 3 do 5 časova, a zatim da nastave sa vežbanjem u kućnim uslovima uz naše vođenje, pa recimo da povremeno dolaze kod nas.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za testiranja budite slobodni da pozovete na 064 64 99 621 Milan Kojić.

Predstojeći događaji