Kampovi se organizuju na skijalištima koja pružaju najbolje uslove za školu skijanja! Takođe nam je važno da ta skijališta u sebi nose zimsku čaroliju, da su uzbudljiva i Vama interesantna i zabavna. Veoma je važno da se osećamo lepo i da nam je prirodni ambijent planine i samog skijališta inspirativan za uspešnu školu skijanja i naravno dobar provod. Uvek će nam biti prevashodni cilj da vas upoznamo sa zimskim sportovima da Vam otkrijemu njihovu tajnu i naučimo Vas kako će Vam te njihove lepote biti dostupne i bezbedne.

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Katolički Božić

24 децембра, 2022 @ 8:00 am - 30 децембра, 2022 @ 5:00 pm

RSD55.500

Kopaonik u Martu zna biti najlepši za skijanje. Ski kamp i skijanje u Martu zato su za mnoge omiljeni i ne bi ga menjali za 2 nedelje na moru u letwem sportskom kampu. Za naše najmlađe polaznike ski škole je najbolji period za nastavu skijanja jer su dani neuporedivo lepši, mnogo ređe sa maglom, jakim vetrom, ledenim danima. Mart je sa dužim i češćim sunčanim danima. Rad skijališta je duži, staze su otvorene od 8:30 do 16:30. Za najmlađe prava idila. Sve potpuno drugačije izgleda nego u Januaru ili Februaru. I sa našeg bezbednosnog aspekta neuporedivo je lakše, mnogo manja opterećenost i staza i žica uz jednostavno bolje vremenske uslove.
Garantujemo dobro skijanje i nezaboravnu zimsku čaroliju. Imamo najbolji mogući položaj na Kopaoniku kada je u pitanju nastava skijanja, ski škola i ski kamp. Izdvojeni smo od gužve i velikog broja skijaša, a imamo odmah iz hotela pristup najzanimljivijim stazama na Gobelji po mišljenju većine skijaša. Na isto tako omiljenu stazu Krčmar preko ski puta Gvozgac stižemo nekad brže nego skijaši iz centra skijališta.

Naš SКI tim sportskih pedagoga je veoma iskusan. Svi učitelji skijanja su sertifikovani i visoko obrazovani sa višegodišnjim iskustvom u pedagoškom radu sa decom. Podučavamo Vašu decu skijanju kroz veoma napredan i jedinstven Metodski pristup u nastavi skijanja. Jednostavan za početnike, a inspirativan za iskusne skijaše, deca od samog početka uživaju u skijanju bez obzira na svoje trenutne mogućnosti, veštine i poznavanje skijaške tehnike. Napredak u skijanju je dinamičan proces u našem sistemu i kadkad može podrazumevati napredak od početničke, preko srednjih do naprednih skijaških grupa.

Pripremi za svaki skijaški dan poklanjamo veoma veliku pažnju. Svakodnevno razvrstavamo skijaške grupe u skladu sa mogućnostima i skijaškim znanjem svakog polaznika. Grupe se po potrebi menjaju i u toku skijaškog dana!

Sve činimo kako bi bezbednost dece bila na visoko-profesionalnom nivou.

Pred sebe postavljamo veoma težak zadatak da održimo najmanje 6 ski časova tokom svakog skijaškog dana uz obaveznu teoretsku nastavu koja podrazumeva pregledanje videozapisa svake grupe i svakog polaznika sa upravo održanog skijaškog dana.

Domaćin našeg Ski kampa je dom pravih skijaša
hotel „SREBRNAC“

Uživajte u prirodi, planinskom Martovskom suncu, čistom vazduhu. Kopaonik skijanje u martu je idealan za vas i vaše dete.

Detalji

Početak:
24 децембра, 2022 @ 8:00 am
Kraj:
30 децембра, 2022 @ 5:00 pm
Cena:
RSD55.500
Događaj Category:
Web sajt
https://pokretzaokret.rs/

Organizator

Panić Zoran
Telefon:
+381641903577
Web sajt
www.pokretzaokret.rs

Mesto

Kopaonik – Srebrnac
218a, Крива Река
Kopaonik, Kopaonik 36354 Srbija
+ Google Map
Telefon:
+381 37 3100 372
Web sajt
https://srebrnac.rs/