Kampovi se organizuju na skijalištima koja pružaju najbolje uslove za školu skijanja! Takođe nam je važno da ta skijališta u sebi nose zimsku čaroliju, da su uzbudljiva i Vama interesantna i zabavna. Veoma je važno da se osećamo lepo i da nam je prirodni ambijent planine i samog skijališta inspirativan za uspešnu školu skijanja i naravno dobar provod. Uvek će nam biti prevashodni cilj da vas upoznamo sa zimskim sportovima da Vam otkrijemu njihovu tajnu i naučimo Vas kako će Vam te njihove lepote biti dostupne i bezbedne.

Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Italija Skijališta Sappada i Zoncolan Sretenje

13 фебруара @ 8:00 am - 20 фебруара @ 7:00 pm

850Eur

Alpi i Dolomiti su predivno skijaško iskustvo kojeg će se Vaše dete vrlo rado sećati. Ambijent u kome skijanje postaje ljubav do kraja života. Nezaboravan kontakt sa prirodom je voziti skije i gledati neverovatne stenovite vrhove Dolomita.

Skijanje tokom Sretenjskog praznika godinama unazad je posebno interesantna za sve, kako našim redovnim članovima tako i našim polaznicima tj. onima koji nas prvi put upoznaju i skijaju sa nama. Veliki broj skijaških staza različitih težinskih nivoa pogodne su za sve naše drugare skijaše. Odlično pripremljene skijaške staze veoma su pogodne za početnike ali i napredne i iskusne skijaše.

Iskusan sertifikovan SКI Tim sportskih pedagoga uči Vašu decu skijanju. Uspostavili smo Veoma napredan i jedinstven Metodski pristup u kom deca od samog početka uživaju bez obzira na svoje veštine i poznavanje skijaške tehnike. Odlikuje nas velika posvećenost organizaciji i pripremi svakog skijaškog dana, što drugarima pruža mogućnost da uživaju u skijanju bez obzira na vremenske prilike ili veliki broj skijaša.

Naši skijatelji su raspoređeni u grupama u skladu sa svojim skijaškim znanjem i svojim mogućnostima i samopouzdanjem. Promene grupa su poželjne i moguće čak i u toku skijaškog dana, ako tako procene ski učitelji!

Bezbednost dece je uvek na prvom mestu i trudimo se da bude na visoko-profesionalnom nivou.

Najmanje 6 ski časova tokom jednog skijaškog dana bez obzira na vremenske prilike. Suština uspeha u ostvarenju ovog zadatka je veoma dobra priprema.

Detalji

Početak:
13 фебруара @ 8:00 am
Kraj:
20 фебруара @ 7:00 pm
Cena:
850Eur
Događaj Category:
Web sajt
https://pokretzaokret.rs/

Organizator

Kojić Milan
Telefon:
+381646499621
Web sajt
www.pokretzaokret.rs