Predstojeći Događaji

Kampovi se organizuju na skijalištima koja pružaju najbolje uslove za školu skijanja! Takođe nam je važno da ta skijališta u sebi nose zimsku čaroliju, da su uzbudljiva i Vama interesantna i zabavna. Veoma je važno da se osećamo lepo i da nam je prirodni ambijent planine i samog skijališta inspirativan za uspešnu školu skijanja i naravno dobar provod. Uvek će nam biti prevashodni cilj da vas upoznamo sa zimskim sportovima da Vam otkrijemu njihovu tajnu i naučimo Vas kako će Vam te njihove lepote biti dostupne i bezbedne.

Views Navigation

Događaj Views Navigation

Danas

Latest Past Događaji

Kopaonik skijanje u Martu

Kopaonik - Srebrnac 218a, Крива Река, Kopaonik

Kopaonik u martu je idealan da uživate u prirodi, martovskom planinskom suncu, čistom vazduhu. Garantujemo dobro skijanje i nezaboravnu zimsku čaroliju sa najboljim mogućim položajem na Kopaoniku, izdvojeni od gužve i velikog broja skijaša. Iskusan sertifikovan SКI Tim sportskih pedagoga učiniće da vaša deca uživaju u svojoj veštini skijanja. Primenjujemo veoma napredan metodski pristup u kom deca od samog početka uživaju bez obzira na svoje trenutne veštine i poznavanje skijaške tehnike. Deca se skijanju uče i napreduju u skijaškim grupama u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima i skijaškim znanjem. Promene grupa se ne retko dešavaju i u toku jednog skijaškog dana! Sve činimo kako bi bezbednost dece bila na visoko-profesionalnom nivou. Veliku pažnju posvećujemo ostvarenju zadatka da održimo najmanje 6 ski časova na stazama tokom svakog skijaškog dana. Domaćin našeg Ski kampa je dom pravih skijaša „SREBRNAC“. Za nas je najznačajnije što je udaljen od svih gužvi i što nam pruža mogućnost da skijamo uvek van najčešćih gužvi na Kopaoniku.

68.850RSD

Italija Skijališta Sappada i Zoncolan Sretenje

Skijaška nedelja tokom Sretenjskih praznika godinama unazad je posebno interesantna za sve kako našim redovnim članovima tako i onima koji prvi put skijaju sa nama. Sertifikovan SКI Tim iskusnih sportskih pedagoga posvećen je podučavanju Vaše dece svim, pa čak i naprednim skijaškim tehnikama. Vaša deca imaju privilegiju jer se skijanju uče kroz napredan i jedinstven Metodski pristup u kom deca od samog početka uživaju bez obzira na svoje veštine i poznavanje skijaške tehnike. Deca se svakodnevno iznova organizuju po grupama u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima i skijaškim znanjem. Promene grupa su moguće, pa čak i poželjne i u toku skijaškog dana! Čini mo sve potrebno da bezbednost dece bude na visoko-profesionalnom nivou. Ponosni smo na činjenicu da uspevamo da sprovedemo 6 ski časova tokom svakog skijaškog dana. Domaćin kampa čini sve sa svoje strane udovolji svim našim specifičnim poptrebama i zahtevima kako bi Ski školu sprovodili na najbolji mogući način.

850Eur

Ski kamp Kopaonik Sretenje 2024

Kopaonik - Srebrnac 218a, Крива Река, Kopaonik

Šestodnevni Ski kamp u najpopularnijem terminu!
Dovoljno dugo da se ostvare početni ski koraci. Ali dovoljno i da se usavrši skijaška tehnika, ono što je najvažnije svi ćemo uživati. Garantujemo dobro skijanje i nezaboravnu zimsku čaroliju sa najboljim mogućim položajem na Kopaoniku, izdvojeni od gužve i velikog broja skijaša. Iskusan sertifikovan SКI Tim sportskih pedagoga uči Vašu decu skijanju kroz jedinstven Metodski pristup u kom deca od samog početka uživaju bez obzira na svoje veštine i poznavanje skijaške tehnike. Deca su u grupama u skladu sa svojim mogućnostima i skijaškim znanjem. Promene grupa su moguće i u toku skijaškog dana! Bezbednost dece je na visoko-profesionalnom nivou. Najmanje 6 ski časova tokom jednog skijaškog dana. Domaćin kampa je dom pravih skijaša. „SREBRNAC“ Za nas je najznačajnije što je udaljen od svih gužvi.

74.850RSD